Uw bouwkavels verkopen op Funda

Succesvol uw bouwkavel verkopen? Project Stek helpt uw organisatie bij het verkopen van uw kavels op nr. 1 verkoopkanaal Funda. 

Project Stek helpt uw organisatie bij het verkopen van bouwkavels op Funda

Project Stek plaatst de bouwkavels van uw organisatie snel en efficiënt op het nr.1 verkoopkanaal Funda, tegen een vaste prijs. Project Stek heeft een passende oplossing voor elke projecteigenaar. De gemeente of projectontwikkelaar houdt hierbij altijd zelf de volledige controle, Project Stek vervult een ondersteunende rol.

Prominente presentatie op Funda voor een vaste prijs

Project Stek zorgt voor maatwerk:een snelle en efficiënte plaatsing van uw bouwkavels en projecten, tegen een vaste prijs.

Wanneer u een project bij Project Stek aanmeldt, stuurt u de informatie over het bouwkavel en de bouwtechnische bijzonderheden mee. Project Stek zorgt ervoor dat uw project een prominente vermelding krijgt op Funda Nieuwbouwvermelding. Gaat het om grond voor een bedrijfspand? Ook daarvoor is de juiste kennis inpandig: via Project Stek ontvangen de kavels een prominente vermelding op Funda in Business. Alle leads ontvangt uw organisatie direct in de mailbox. Zo houdt u het leadmanagement in eigen handen.

Daarnaast sturen we uw organisatie maandelijks een handige rapportage op, zo ziet u in één oogopslag de ontwikkeling van het aantal gepresenteerde kavels en het aantal kliks per kavel. Op deze manier heeft u snel inzicht in de belangstelling voor de kavelverkoop.

Waarom Funda?

Funda is veruit de grootste speler in de vastgoed- en bouwkavelmarkt. Met meer dan 43 miljoen bezoeken per maand is het de beste plek om uw bouwkavels te presenteren. Project Stek heeft de knowhow om de projecten van uw organisatie snel en efficiënt een prominente plek op het nr. 1 verkoopkanaal te bezorgen.

Baas over eigen project

Bij Project Stek weten we dat uw organisatie heel veel kennis zelf al in huis heeft. We willen u dus niet overladen met diensten waar uw organisatie eigenlijk geen gebruik van wil maken:hierin onderscheiden wij ons van andere makelaarskantoren. U ontvangt de leads direct in uw mailbox en verzorgt zelf de begeleiding en verkoop. Hierdoor is er geen kans meer op ruis op de lijn: u ontvangt alle communicatie zonder verdere tussenkomst van een makelaar.

Kan uw organisatie wel wat hulp gebruiken?

Natuurlijk zet Project Stek graag haar kennis in om u extra van dienst te zijn. Zo kunnen wij uw organisatie bijvoorbeeld ook adviseren over de waardebepaling en het opstellen van contracten. De basis is steeds hetzelfde:u bent en blijft de baas.

Tarieven