Bouwkavels verkopen? Waarom funda de beste plek is

24 juli 2019

Wil uw organisatie bouwgrond aanbieden op funda maar heeft u nog niet de juiste partner gevonden? Met Project Stek verkoopt u uw bouwgrond snel en efficiënt op het nr. 1 verkoopkanaal.

Funda is al langer een begrip op de Nederlandse bouwkavel- en vastgoedmarkt. Maar gemeenten en ontwikkelaars plaatsen niet altijd hun bouwgrond op dit online platform. Een gemiste kans: Project Stek kan u helpen met de waardebepaling van uw bouwkavels en begeleiden in het verkoopproces. Met het uitgebreide netwerk van Project Stek kunnen wij u helpen uw objecten snel en effectief te verkopen. Daarnaast kan Project Stek ervoor zorgen dat uw kavels makkelijk worden gevonden op funda dankzij een prominente plaatsing. Met deze services kan uw organisatie bouwgrond snel en efficiënt verkopen.

Funda: gigant in vastgoedland

Behoeft het grootste vastgoedplatform nog echt een introductie? Funda heeft ruim 43 miljoen websitebezoeken per maand en een naamsbekendheid van 93% onder consumenten. De website heeft daarom met recht de naam een gigant in de Nederlandse vastgoedmarkt te zijn. Funda is voor particuliere kopers vaak de eerste stap in hun klantreis. Dit geldt niet alleen voor bestaande bouw, maar ook voor bouwgrond om hun droomhuis zelf te realiseren.

Met meer dan 5.000 kavels voor consumenten is funda bij uitstek het kanaal om uw bouwkavels te verkopen. Immers, door de bouwkavels van uw organisatie op funda te plaatsen, komt u het snelste in contact met uw doelgroep.

Funda in business: bouwkavels voor de zakelijke markt

Funda in business is gericht op de commerciële kopers van vastgoed en bouwgrond. Hier worden niet alleen bedrijfsruimtes te koop en te huur aangeboden, maar dit is ook het platform om bouwkavels met een commerciële bestemming te verkopen. Funda in business heeft onder commerciële partijen een naamsbekendheid van 72 procent. Hiermee schiet het vergelijkbare platforms ruimschoots voorbij.

Die naamsbekendheid vertaalt zich in ruim een miljoen websitebezoeken per maand en meer dan 600.000 zoekopdrachten per maand. Zo vindt u binnen de kortste keren een geschikte kandidaatkoper voor het aangewezen bestemmingsplan.

Gevonden worden op funda

Het grote aanbod op beide platforms creëert ook een probleem: hoe zorgt u ervoor dat uw bouwkavels gevonden worden tussen al het andere aanbod? Project Stek biedt hier uitkomst. Door de uitgekiende verkoopstrategie waarbij we samen met uw organisatie de bouwkavels positioneren, zorgen we ervoor dat uw project snel wordt gevonden door de relevante doelgroep. Daarnaast assisteren we u zodat het verkoopproces moeiteloos verloopt.

Benieuwd of Project Stek ook uw organisatie kan helpen bij het online verkopen van bouwgrond? Onze makelaars gaan graag met u in gesprek. Neem contact op via info@projectstek.nl

Bouwkavels verkopen? Waarom funda de beste plek is