Experts in kavelverkoop

Project Stek is een onderdeel van Schouten + Van der Giezen Makelaars. Met meer dan 20 jaar ervaring in vastgoed en een uitstekende staat van dienst, zijn wij bij uitstek de geschikte partner om uw kavels goed in beeld te brengen op de markt. Als NVM-makelaar kent Project Stek bijvoorbeeld funda van binnen en van buiten. Project Stek heeft de kennis in huis om uw bouwkavel(s) het beste te positioneren en biedt u de ruimte om zelf de touwtjes in handen te houden. Onze aanpak is bewezen effectief: Project Stek is al succesvolle partnerschappen aangegaan met verschillende partijen, waaronder de Gemeente Groningen, Gemeente Hoogezand-Sappemeer en de Gemeente Tynaarlo.

Het DNA van Project Stek

Solide

Project Stek is een betrouwbare partner met een bewezen staat van dienst. Wij hebben de kennis in huis om uw bouwkavels goed in beeld te brengen op het nr.1 verkoopkanaal funda. Daarnaast zijn wij actief betrokken bij de advisering van de waarde van de kavel en de begeleiding van kopers.

Transparant

De werkwijze van Project Stek is volledig transparant: er zijn geen addertjes onder het gras en geen verdere tussenkomst van makelaars. Bovendien wordt via funda het kavelaanbod transparant gemaakt en gaan informatie-aanvragen rechtstreeks naar de mailbox van gemeenten en projectontwikkelaars.

Efficiënt

Project Stek zorg ervoor dat het kavelaanbod van uw organisatie snel en efficiënt goed zichtbaar is online. Daarnaast is de leadgeneratie goed geregeld. Als opdrachtgever heeft u hier geen omkijken meer naar.